16 Mart 2012 Cuma

Android Uygulamalarını Direk Android Market’ten Bilgisayarınıza İndirin!


Eğer Android Market (Google Play Store) içermeyen bir cihaz kullanıyorsanız ya da uygulama APK dosyalarını kolaylıkla bilgisayarınıza kaydetmek istiyorsanız tanıtacağımız Chrome tarayıcı eklentisi tam size göre!


redphx takma adlı bir Android geliştiricisi tarafından yayınlanan APK Download eklentisini Google Chrome tarayıcınıza kurduğunuzda, Android Market Web Mağazası’ndan ulaştığını uygulama veya oyunları adres çubuğunun sağ üstündeki eklentinin butonuna tıklayarak direk mağaza üzerinden indirebiliyorsunuz.

Bu eklentinin kullanılabilmesi için cihazınızın Device ID’sini, elektronik posta adresini ve şifresini eklentinin tarayıcı üzerindeki ayarlarına girmeniz gerekiyor. Hesabınızın çalınması konusunda endişe etmeyin, verdiğiniz bilgiler bilgisayarınızda saklanıyor. Ayrıca eklentinin kodları rahatlıkla incelenerek bilgilerin başka bir adrese gönderilmesinin mümkün olup olmadığı anlaşılabilir.

Bazıları için gereksiz bir eklenti olarak görülebilir, fakat aldığınız Android Market’siz cihazınıza uygun APK dosyalarını direk mağaza üzerinden indirmek istemez misiniz? Artık eklentinin operatör ve ülke seçim ayarları sayesinde bulunduğunuz bölgede indirilebilir olmayan uygulamaları internetten güvenilir olmayan kaynaklardan indirmek zorunda değilsiniz.

Eklentinin kullanımıyla ilgili tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder